Vores søn på 8 år har altid haft en masse uro i kroppen

Vores søn på 8 år har altid haft en masse uro i kroppen. Dette er blevet et større og større problem efter han er startet i skole, hvor han har haft svært med at sidde stille i timerne. Han kunne pludselig finde på at rejse sig og gå rundt i klassen og var meget forstyrrende. Når han skulle sove lå han meget uroligt og vendte og drejede sig ofte, både før og under søvn. Ud over uroen er han tågænger. Dette har vi forsøgt at få afhjulpet ved en fysioterapi uden nævneværdig effekt. Vi laver øvelser og udstrækning uden han kommer ordenlig ned på foden.
Nu har han været til Kranio Sakral Terapi 3 gange, og han har endelig fået ro over sig. Han kan nu sidde og hygge sig med legetøj på værelset – hvilket han aldrig før har kunnet. Han har fået ros i skolen – de kan mærke en stor forskel over den måneds tid behandlingerne har kørt over. Og han slapper mere af når han sover.
Han er også kommet mere ned på foden. Vanen er der stadig når han løber eller har travlt, men under normal gang er han ikke længere oppe på tæerne.
Og vi kommer igen hvis vi får brug for det – og jeg skal også selv have et par behandlinger for min migræne! – MB

  28 comments for “Vores søn på 8 år har altid haft en masse uro i kroppen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.