Kranio Sakral Terapi Risskov Egå

Kranio-Sakral Terapi sænker kroppens stressniveau og kan afhjælpe følgevirkninger af slag, dårlige arbejdsstillinger og smerter.
Kranio-Sakral Terapi er en blid og dybtgående behandlingsform, hvor terapeuten diagnosticerer klientens problematikker og arbejder med kroppens egne ressourcer for at påvirke kroppen til selvhelbredelse.
Behandlingsformen udspringer fra en osteopatisk (manuel medicinsk) metode, hvor der er dokumenteret en bevægelighed mellem kranieknoglerne, som har ført til skabelsen af en række teknikker, som idag er en del af den osteopatiske behandlingsform.

Behandlingen går ud på at løsne spændinger i bindevævsmembranerne i hovedet eller bindevævet omkring rygmarvens nerve. Dette muliggør for en dyb, vedvarende afspænding af musklerne i nakken og ryggen, som hæfter til ryg og nakke hvirvlerne.

Kranio-Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjerne-
væske), muskler, bindevæv og organer, som har indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet. Kranio-
Sakral terapi systemet er med til at støtte fysisk op om hjernen og rygmarvens nerver. Hjernevæsken fungerer som en hydraulisk støddæmper som beskytter hjernen, men den er også nødvendig for, at hjernecellerne kan få næring og udskille affaldsstoffer.

Kranio-Sakral terapi hjælper kroppen til en bedre holdning og medvirker til en reduktion af smerter.