Rygsmerter

Tak for behandlingen i fredags. De rygsmerter, jeg har haft “fornøjelse” af de sidste ca. 6 måneder fik lige den rigtige behandling hos Jette. Jeg har prøvet en del forskellige ting, men det var den rigtige behandling her. Kroppen arbejdede MEGET i et par dage, og så var det hele pludselig overstået. Helt sært at have en smertefri dag. Hvis “skidtet” kommer igen så ved jeg nu, hvor jeg skal henvende mig. Tusind tak.

Brækkede ribben

Tit tænker man hovedepine, spændinger i nakke, ryg og kæber når man taler om KST. Her er en fortælling fra en klient, som meget fint fortæller, hvad man også kan bruge behandlingerne til. Mulighederne er mange.

”25. maj 2015 besvimede jeg i et fly på vej til Madrid. Der var nogle unge læger ombord, og de gav mig hjertemassage, hvilket resulterede i mange brækkede ribben ( hvilket åbenbart er normalt ). Efterfølgende har jeg haft rigtig meget ondt i mange måneder, og spist en del piller for at kunne holde smerten ud.

Jeg fortalte Jette om mine smerter, og hun ville gerne prøve at give mig en behandling for at få lettet det tryk, der var hen over brystet, og som forhindrede mig i at trække vejret dybt og optimalt.

Jeg har ialt fået 2 behandlinger, og det har været utroligt. Ikke flere piller, og kun lidt ondt en gang imellem, så hvis nogle går med smerter, uanset hvad så snak med Jette. Det har været fantastisk”.

Trine fortæller – hovedpine

Trine fortæller:
Jeg har i flere år, været generet af hyppig hovedpine, afgrænset til venstre side af hovedet. Jeg havde efterhånden accepteret hovedpinen, som noget jeg måtte leve med, og bare forsøge at undgå. Hverdagen bliver dog meget begrænset, når man gør alle mulige krumspring, for at undgå en hovedpine, som alligevel opstår. Jeg har brugt meget tid og mange kræfter på, at regne hovepinens mønster ud, uden resultat.
Desuden har jeg været generet meget, af smerter i nakke og skuldre. Smerterne har påvirket mit mentale overskud meget og tappet mig for kræfter, halvvejs igennem en ganske normal dag. Min unge alder taget i betragtning, syntes jeg i hvert fald, at jeg burde have et større overskud til hverdag.

Jeg fortalte en kollega om mine problemer og hun anbefalede straks Kranio Sakral Terapi hos Jette. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en markant forbedring og til min store tilfredshed har jeg konstateret, at den konstant lurende hovedpine er helt væk. Smerterne i skuldre og nakke er også lettet, betragteligt. Smerterne er erstattet, af en behagelig følelse i musklerne, som på en god måde minder mig om, hvor hæmmet jeg har været før Jettes behandling. Jeg har ikke de samme begrænsninger som før og selv efter en lang dag på studiet, er jeg frisk og smertefri. Jeg har modtaget to behandlinger og mindes ikke, at have haft det bedre, nogensinde. Min krop er så tilfreds og mit humør og overskud har fået et kæmpe boost.

Min fascination over behandlingens virkning har ikke fortaget sig og jeg ville ønske, at jeg havde afprøvet Kranio Sakral Terapi noget før. De mange dage med slem hovedpine, har gjort, at jeg altid passer ekstra på og tager en hel masse forholdsregler, for at undgå smerter. Jeg var lidt skeptisk inden behandlingen, fordi mine smerter var så konstante og dominerende, men alligevel svære at definere. Alt hvad jeg var i tvivl om, er blevet modbevist. Jeg er så glad for, at have fået åbnet mine øjne for denne terapiform og vil til enhver tid anbefale andre, at afprøve det. Der er ingen forholdsregler eller formaninger – kun resultater.

Vores søn Lucas har en mild form for ADHD og er meget humørsvingende

Vi er kommet hos Jette i nogle år og med et kanongodt resultat.
Vores søn Lucas har en mild form for ADHD og er meget humørsvingende. Har til tider svært ved, at koncentrere sig, både i skolen og her hjemme.
Nogle gange er han så meget oppe at køre, at han næsten kravler han næsten på væggene :o)
Men efter bare én behandling, kan vi mærke et klart fremskridt. Fra at være helt umulig og kalde os de værste eder og forbandelser – bliver han efter behandlingen næsten blid som et lam.
Dette holder sig i helt op til 1 1/2 måned før vi så må afsted igen.
Jette har en smittende ro og varme – og man bliver altid modtaget med smil i rolige omgivelser (ja faktisk så meget, at Lucas far ofte må give efter for en lille ”lur” under Lucas´ behandling ;o)
Vi føler, at Jette er yderst kompetent i sit arbejde med Kranio Sakral terapi/massage og vil give vores bedste anbefalinger til Jette. – Anna-Karina, Lucas og Torben Studstrup

Vores søn på 8 år har altid haft en masse uro i kroppen

Vores søn på 8 år har altid haft en masse uro i kroppen. Dette er blevet et større og større problem efter han er startet i skole, hvor han har haft svært med at sidde stille i timerne. Han kunne pludselig finde på at rejse sig og gå rundt i klassen og var meget forstyrrende. Når han skulle sove lå han meget uroligt og vendte og drejede sig ofte, både før og under søvn. Ud over uroen er han tågænger. Dette har vi forsøgt at få afhjulpet ved en fysioterapi uden nævneværdig effekt. Vi laver øvelser og udstrækning uden han kommer ordenlig ned på foden.
Nu har han været til Kranio Sakral Terapi 3 gange, og han har endelig fået ro over sig. Han kan nu sidde og hygge sig med legetøj på værelset – hvilket han aldrig før har kunnet. Han har fået ros i skolen – de kan mærke en stor forskel over den måneds tid behandlingerne har kørt over. Og han slapper mere af når han sover.
Han er også kommet mere ned på foden. Vanen er der stadig når han løber eller har travlt, men under normal gang er han ikke længere oppe på tæerne.
Og vi kommer igen hvis vi får brug for det – og jeg skal også selv have et par behandlinger for min migræne! – MB

Da jeg i nogle år havde haft problemer med ryggen

Da jeg i nogle år havde haft problemer med ryggen og ikke havde lyst til at tage medicin for smerter søgte jeg noget alternativt, jeg havde læst om kranio sakral terapi og havde lyst til at prøve. Jeg fik en tid hos Jette og har fået behandlinger af Jette lige siden og det var lige det jeg havde brug for, jeg fik det bare så godt, det var i 2000 og jeg har fået behandlinger hos hende lige siden. Jeg var uheldig at få piskesmæld for nogle år siden, og det er takket være Jette jeg i dag har et godt liv. Som en sidegevinst er jeg sluppet af med min migræne.
Også min søn, som absolut ikke troede på den slags har overgivet sig, han ringer til Jette når han har problemer med skulderen.
Jeg kan varmt anbefale at man prøver kranio sakral. – HMKO

Hendes ansigt strålede var helt utrolig, at se på.

I efteråret 2010 besøgte jeg en veninde. Hendes ansigt strålede var helt utrolig, at se på.  Jeg spurgte, hvad hun havde fået lavet og af denne vej kom jeg til Jette`s klinik til ALT-behandlinger.
Nu er det mig folk spørger om, hvad jeg har gjort, siden mit ansigt stråler, ser yngre ud, er glat og sund. Jeg er 63 år og nyder behandlingerne og at folk kan se forandringen. Jeg fortsætter med behandling ca. hver 6 uge, kan slet ikke undværer det – så jeg kan kun varmt anbefale Jette i hendes dejlige klinik.  – JA